از سایت خبری تحلیلی سلام شیعه منم مهدی؛ منم قائم زمانه |
| |
خداوند به سبب من از خاندان و شیعیانم بلا را دور میگرداند / و اما ظهور فرج؛ پس بسته به اراده خدای متعال است/ کسانی که وقت و زمانی برای ظهور تعیین کنند دروغگویند / برای شتاب در گشایش کلی و همگانی بسیار دعا کنید که به راستی فرج شما در همین است.
منم مهدی؛ منم قائم زمانه امام زمان علیه السلام
انا المهدی. انا قائم الزمان. منم مهدی. منم قائم زمانه.
انا الذی املاءها عدلا کما ملات جورا . منم که زمین را از عدالت پر کنم همانگونه که از ستم آکنده باشد .
انا بقیة الله فی ارضه . منم بازمانده (حجتهای) خدا در زمین .
انا المنتقم من اعدائه . منم انتقامجو از دشمنان خدا .
انا خاتم الاوصیاء . منم فرجام اوصیاء پیامبر .
و بی یدفع الله عز و جل البلاء عن اهلی و شیعتی . و خداوند به سبب من از خاندان و شیعیانم بلا را دور میگرداند.
و اما ظهور الفرج فانه الی الله تعالی ذکره. و اما ظهور فرج؛ پس بسته به اراده خدای متعال است.
و کذب الوقاتون. و کسانی که وقت و زمانی برای ظهور تعیین کنند دروغگویند.
اکثروا الدعاء بتعجیل الفرج فان ذلک فرجکم . برای شتاب در گشایش کلی و همگانی بسیار دعا کنید که به راستی فرج شما در همین است |
اللهم عجل لولیک الفرج
از سایت فرهنگی اعتقادی«فطرت»
چرا وقتی نام «قائم» برده میشود، شیعیان تمام قد روی پای میایستند؟
یکی از اعمالی که در بین شیعیان مرسوم و معمول بوده است، این است که چون نام«قائم»(عج) در جایی برده می شود، اهل مجلس بلند می شوند. اگر چه دلیلی مسلم بر وجوب قیام به هنگام ذکر این لفظ در دست نیست، اما در این حد می توان گفت که این امر در بین مردم، به عنوان یک عمل مستحب، ریشه ای مذهبی دارد و در حقیقت، اظهار ادب و احترام به آن امام عزیز است.
چنانکه نقل شده: حضور امام رضا(ع) در خراسان کلم?«قائم» ذکر شد، حضرت برخاست و دستش را بر سر نهاد و فرمود:«اللهم عجل فرجه و سهل مخرجه»
خداوندا! بر فرجش شتاب کن و راه ظهور و نهضتش را آسان گردان.»(1)
و از روایتی چنین استفاده می شود که این رفتار در عصر امام صادق(ع) نیز معمول بوده است. از حضرت صادق(ع) سوال شد: علت قیام در موقع ذکر «قائم» چیست؟
حضرت فرمود: صاحب الامر غیبتی دارد بسیار طولانی، و از کثرت لطف و محبتی که به دوستانش دارد، هر کس وی را به لقب«قائم»- که مشهور است به دولت کریم? او، و اظهار تأثری است از غربت او - یاد کند، آن حضرت هم نظر لطفی به او خواهد نمود؛ و چون در این حال، مورد توجه امام واقع می شود سزاوار است از باب احترام به پا خیزد و از خدا تعجیل در فرجش را مسئلت نماید.»(2)
البته می توان گفت در بعضی شرایط واجب می باشد مثل اینکه این لقب یا القاب دیگر حضرت در مجلس یاد شود، آنگاه هم? اهل مجلس به احترام آن به پا خیزند. در این حال اگر کسی از اهل مجلس بدون عذر از جای خود برنخیزد، این برنخاستنش توهین و هتک حرمت آن حضرت خواهد بود، و بدیهی است این عمل حرام می باشد.
آیت ا.. سید محمود طالقانی می گوید: « این دستور قیام، شاید فقط برای احترام نباشد، و إلا باید برای خدا و رسول و اولیای مکرم دیگر هم به قیام احترام کرد، بلکه دستور آمادگی و فراهم کردن مقدمات نهضت جهانی و در صف ایستادن برای پشتیبانی این حقیقت است... این همه فشار و مصیبت، از آغاز حکومت دودمان دنائت و رذالت اموی، تا جنگهای صلیبی و حمل? مغول و اختناق و تعدیلهای دولتهای استعماری، بر سر هر ملتی وارد می آمد، خاکسترش هم به باد فنا رفته بود؛ لیکن دینی که پیشوایان حق آن دستور می دهند که چون اسم صریح «قائم» موسس دولت حقه اسلام برده می شود، به پا بایستید و آمادگی خود را برای انجام تمام دستورات اعلام کنید و خود را همیشه نیرومند و مقتدر نشان دهید، هیچ وقت نخواهد مرد.»(3)
1- بحارالانوار، علامه مجلسی، ج51، ص30
2- الزام الناصب، شیخ حائری یزدی، ج1، ص271
3- خورشید مغرب، محمد رضا حکیمی، ص264
اللهم عجل لولیک الفرج